World Media

North Korea fired medium-range ballistic missile

North Korea fired medium-range ballistic missileā€

"If we push the button, the bombs will be fired and reduce the U.S.to ashes", an editorial in the ruling Workers' Party newspaper the Rodong Sinmun said on Wednesday. It uses solid fuel already loaded inside the missile, which would shorten launch preparation times, boost the weapon's mobility and make it harder for outsiders to detect the signs of its liftoff.

"Then, next month when a new (South Korean) government gets under way, North Korea is expected to try to turn the situation around into a phase of appeasement and, use its moratorium of nuclear and ballistic missile tests to find middle ground with South Korea and the United States", Cheong said.

The launch was North Korea's latest in a long series of missile and nuclear tests that have accelerated in their variation and intensity over the last two years. The missile launched in February flew about 500 kilometers (310 miles), but it wasn't immediately clear if the shorter distance meant Wednesday's launch was a failure.

South Korean officials said McMaster spoke with his counterpart in Seoul, Kim Kwan-jin, Thursday morning to discuss the North's missile launch and the Trump-Xi summit.

'Boss Baby' stays in charge, edging 'Beauty and the Beast'
Lost Village , costing a reported $60 million to make, will have to do huge business overseas if Sony gets its wish. Forecasts ranged from $14.5 million at BoxOfficePro to $19.1 million at Hollywood Stock Exchange.

A press statement agreed to by all 15 members expresses "utmost concern" at North Korea's "highly destabilizing behaviour and flagrant and provocative defiance of the Security Council" by conducting the latest launch less than three weeks after the previous test.

As well as a growing list of ballistic missile launches, North Korea has also conducted two nuclear weapons tests since January 2016. North Korea's state media has also said the world will soon witness what it calls "eventful successes" the country achieves in the space development.

On Tuesday, North Korea managed to launch a ballistic missile off the coast of the Korean Peninsula, which fell into the Sea of Japan.

North Korea is pushing hard to upgrade its weapons systems to cope with what it calls USA hostility.

Samsung Galaxy S8 Plus: Which Side Are You On?
Apps loaded quickly, the camera was impressively fast to open, and general swiping proved fast as you would expect. The design and construction of the Samsung Galaxy C7 Pro is similar to what we have on the Galaxy C9 Pro.

A senior White House official told reporters on Tuesday that "the clock has now run out, and all options are on the table", according to a report by CNN.

From previous year, North Korea took the rare step of publicising images of its missile equipment tests, convincing analysts that Pyongyang's banned programme was further along toward successfully testing an intercontinental ballistic missile (ICBM) than first thought. The North American Aerospace Defense Command (NORAD) determined the missile launch from North Korea did not pose a threat to North America. North Korea sees the drills as an invasion rehearsal.

South Korea and the United States say the sole goal of the advanced THAAD system is to defend against missile launches from North Korea.

USADA Watch: Who's the Most Tested Fighter on UFC 210?
He's saying okay now you've finally come out, you should be hiding from people. He said that to go fight Owens would be cool and that he likes him.Like this

Latest


11 April 2017
Ala. Gov. Resigns In Wake Of Sex Scandal, Ethics Charges
Now, she's the first female governor of the state since Lurleen Wallace in 1986, but under largely different circumstances. GOP leaders in the House and Senate called on Bentley to resign, as has the Alabama Republican Party's steering committee.

10 April 2017
Unmasking isn't a "smoking gun,"' but Susan Rice some explaining to do
President Trump addresses a joint news conference with Jordan's King Abdullah II in the Rose Garden of the White House on April 5. She called the unmasking process routine and said she only did it when it pertained to matters of national security.

10 April 2017
Homeland Security chief backtracks on splitting families
He said that DHS will set up physical barriers at the points where border security chiefs deem walls most necessary. This undated rendering provided by iCON Wall Solution shows a proposed border wall between Mexico and the U.S.

09 April 2017
Pearl Jam, Tupac, Yes, Journey to be inducted into Rock Hall
David Letterman showed his fondness for Pearl Jam when he inducted the grunge rockers into the Rock and Roll Hall of Fame. Eddie Vedder also performed on Letterman during the late night host's final week hosting the show in 2015.

09 April 2017
Kevin Durant practices, set to play Saturday in return
At 65-14, the team is now 4.5 games clear of the San Antonio Spurs, who are going to play as the No. 2 seed in the playoffs. According to those close to Durant, he is ahead of schedule but he insists that he's not rushing back.

09 April 2017
No Triple Double for Westbrook, No Win for Thunder at Phoenix
His second triple-double against the Suns this season - in a 114-101 win in December - featured a career-high 22 assists. My job is to see what's going on and try to find guys that make some shots, and maybe we can get something going.

09 April 2017
Fixes slow after glitch sets off emergency sirens across Dallas
Outdoor emergency warning sirens went off across Dallas late Friday, despite no severe weather or any other live emergency threat. Vaz said city officials have asked the Federal Communications Commission for help in determining who was behind the hack.

08 April 2017
North Korea Fires Ballistic Missile Ahead of Trump-Xi Meeting
Even before the missile test, North Korea's nuclear program was expected to be an important talking point between Xi and Trump. South Korean media speculated at the time that North Korea might have attempted to test a missile that it hasn't deployed.

08 April 2017
China to establish new economic zone near Beijing
The new economic zone will ultimately encompass an area over 400 square miles greater than New York City. It is part of the government's ambitious plan to develop the Beijing-Tianjin-Hebei region.

08 April 2017
NBA says Charlotte is eligible to host 2019 All-Star Game
The Charlotte Regional Visitors Authority estimated the yanked event would have generated about $ 100 million in economic impact. Roy Cooper recently passed, the league has followed the NCAA in saying it's willing to return future events to the state.Recommended